100%

Transporti Falas

Për blerjet mbi 25€
Keni mbetur pa punë?

Kemi mundësi pune për ju! kërko >>

Pyetjet e Shpeshta

Transporti

Cila është mënyra e transportit?

Transporti nga tregtari kryhet nëpërmjet operatorëve ekonomik që mirren me transportin e mallrave.

A bëhen transportet jashtë vendit?

Për momentin jo. Transportet kryhen vetëm brenda vendit.

Sa zgjatë pranimi i porosisë?

Transportimi i porosisë nga tregtari deri në vendin e destinuar mundë të zgjasë nga 2 ditë pune, deri në 2 javë. Koha e transportit varet nga lloji i produktit dhe disponueshmëria e stokut nga tregtarët

Pagesat

Cilat janë mënyrat e pagesës?

Mënyra e pagesës është me Para në Dorë. Pra Pasi të pranoni dërgesën nga Koriri i postës. Hapet pako dhe verifikohet se a është gjithçka sipas porosisë. Nëse konstatoni se gjithçka është në rregull, pagesa i kryhet koririt të postës me para në dorë.

A është blerja e sigurtë?

Shporta24.com është e përkushtuar të verifikojë tregtarët serioz dhe që garantojnë produktet e tyre. Politika e zgjedhur e blerjes garanton transparencë dhe siguri në porositë online

Porosia & Kthimi

Si të bëj një porosi?

Produktin e gjedhur e vendosni në shportë, më pas vazhdoni me procedurën e porosisë. Gjatë porosisë ju shfaqet një formular ku duhet të jipni të dhënat mbi pranuesin e dërgesës.

Si të anuloj ose ndryshoj porosinë?

Secili produkt i publikuar në shporta24 publikohet nga një tregtar. Kërko tregtarin e porosisë tuaj nën emrin e produktit, klikoni në emrin e tregtarit, pastaj faqja ju dërgon ne faqen e tregtarit. Aty keni të dhënat ku mund të kontaktoni tregtarin.

A duhet të regjistrohem të bëj porosi?

Nuk është e nevojshme të keni një llogari në shporta24. Thjeshtë mund të vazhdoni të procedoni me kryerjen e porosisë

Si të gjurmoj Porosinë?

Pasi trensportet janë për momentin lokale, e vetmja mënyrë është të kontaktoni tregtarin.

Si mund ta kthej ose ndërroj produktin?

Secili produkt duhet të kontrollohet në momentin e pranimit nga posta, përndryshe e vetmja mënyrë është të kontaktoni tregtarin dhe gjithçka të shkojë në pajtim nga dy palët.
Keni nevojë për përkrahje,  Na kontaktoni
SQ
EN SQ

Main Menu