100%

Transporti Falas

Për blerjet mbi 25€
Keni mbetur pa punë?

Kemi mundësi pune për ju! kërko >>

Shpallje24 SHOP

Ne jemi të pëkushtuar të lidhim mes veti blerësit dhe shitësit në Kosovë, Fuqizojmë njerëzit dhe krijojmë mundësi të mirë ekonomike për të gjithë.

Brenda platformës tonë, njerëzit krijojnë lidhje mes veti që të shesin dhe blejnë gjërat e veçanta. Ne gjithashtu ofrojmë një gamë sherbimesh që ndihmon shitësit e ri të jen më kreativ dhe të ngrisin produktivitetin e tyre në biznes.
Misioni ynë është që tregëtimit ti ndërtojm më shum mënyra me shum përkushtim që të fuqizohet komuniteti i bizneseve vendore, dhe duke i mundesuar konsumatorëve një qasje sa më të lehtë duke pas parasyshë që tani jemi në një epokë ku gjithqka plasohet ne tregjet botërore në mënyrë digjitale.
+100

Produkte në shitje

50

Dyqane aktive

1000

Blerës aktiv

50,000

Qarkullim nga tregtarët në platformë

Udhëtimi i Shpallje24 SHOP

covid-19
15 Mars
Me Fillimin e pandemis COVID-19 vendin e zuri kolapsi ekonomik dhe duhej gjetur një mundesi për bizneset që me sa më pak kontakt të qasen konsumatorët. Atëherë filloi të ngjizej ideja e nje platforme
20 Prill
Platforma ishte ne perfundim e sipër, po ket kohe filluan të kemi perkrahje nga komuniteti i bizneseve duke shprehur deshiren te na bashkangjiten.

Anëtarët

Administrator

Webmaster

Partnerët

Falënderim të veçantë i kushtojmë partnerëve tanë që përkrahën dhe nxitën që të vazhdojmë tutje.
SQ
EN SQ

Main Menu